​Firma med smukke holdbare løsninger

MJ Olsson VVS udfører opgaver inden for VVS-faget og lægger altid vægt på funktionelle og energibesparende løsninger til glæde for både elregningen og miljøet. Vi prioriterer professionel rådgivning, omhyggelig planlægning, høj kvalitet og skræddersyede løsninger baseret på individuelle ønsker og behov. Disse kerneværdier sikrer os smukke, holdbare resultater

Hos MJ Olsson VVS tror vi på at grunden til vores eksistens, afhænger af kundens gode oplevelser og tilfredshed. Derfor sørger vi for altid at overholde vores aftaler og indfri kundens forventninger.

 
Den bedste reklame for os, er kundens positive oplevelse efter et besøg fra MJ Olsson VVS.

MJ Olsson VVS har store og højt kvalificeret samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag, og vi tager ansvar kvaliteten og når altid vores deadlines. Vi afleverer dit færdige projekt til rette tid og pris.

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller er det på tide med et helt nyt? MJ Olsson VVS gør dine hedeste badeværelsesdrømme til virkelighed.

Ved større renoveringer eller opførelse af et helt nyt badeværelse er det fordelagtigt at have én samlet entreprenør. Hermed har du tættest kontakt med projektet og ved altid, hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål. Hos MJ Olsson VVS tilbyder vi totalløsninger, som gør det langt mere smertefrit at søsætte et projekt helt fra bunden.

Du får tilknyttet en kontaktperson, som koordinerer og kvalitetskontrollerer arbejdet fra alle faggrupper. Det er således én person, som vil være ansvarlig for både murer, tømrer, maler, elektriker, VVS’er samt indretning, og vil have det samlede overblik over projektet til enhver tid.

Vi udfører naturligvis også gerne mindre VVS opgaver end badeværelset, som udskiftning af rør, montering af blandingsbatteri, rensning af afløb, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, udskiftning af toiletter.​​

Vores arbejde er omfattet af VVS-branchens garanti- og ankenævnordning.

Landsdækkende garanti for EL & VVS arbejder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for dét arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret ELFO Garanti, der er en garantiordning for el-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og el-installatører.​

Garantiordningen gælder kun for arbejder, der er udført af medlemmer af ELFO. Se derfor for en sikkerheds skyld efter el-mærket eller spørg installatøren.

Dækker udgifter op til 150.000 kr.

Garantiordningen dækker udgifter op til og med kr. 150.000,00 inkl. moms.​

​Kontakt MJ Olsson med spørgsmål og andet

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores Facebook  facebook

Om os​

Vi udfører opgaver inden for VVS-faget og lægger altid vægt på funktionelle og energibesparende løsninger til glæde for både elregningen og miljøet.

Læs mere om os 

CVR: 36895861

Kontakt info

MacGregor Alle 12
2750 Ballerup

27 15 00 67

​mjolssonvvs@gmail.com 

Kontakt

vores ydelser

  • Udskiftning af rør
  • Montering af blandingsbatteri
  • Rensning af afløb
  • Vedligeholdelse af centralvarmeanlæg
  • Opsætning af radiatorer
  • Udskiftning af toiletter